Membrii MyNameIsBrand.ro au posibilitatea de a restitui unul sau toate produsele cumparate pe MyNameIsBrand.ro si de a primi banii inapoi. 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Pentru acest lucru, trebuie sa ne trimiti in prealabil un e-mail de notificare la adresa de e-mail contact@mynameisbrand.ro, sau sa completezi formularul de retur, iar adresa unde asteptam coletul tau este: strada Nicolae Filipescu, nr. 39-41, etaj 2, sector 2, Bucuresti.

Pentru a putea returna un produs acesta trebuie sa nu fi fost purtat, sa nu fie deteriorat si de preferat in ambalajul original. 

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Exceptie fac produsele returnate in urma unei erori aparute in procesul de manipulare sau transport, inainte ca tu sa intri in posesia coletului sau daca produsul nu corespunde celui comandat.

Mynameisbrand va inapoia contravaloarea produselor returnate in cel mult 14 zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului. 

Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. 

Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata. 

"Clienti" sau "consumatori" sunt DOAR PERSOANELE FIZICE. Clientii cu personalitate juridica sau PFA nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.


Scroll To Top