Politica de confidentialitate

 

Confidentialitatea datelor tale este foarte importanta pentru noi, asa ca te rugam sa citesti randurile de mai jos. Prin vizitarea site-ului MyNameIsBrand.ro iti exprimi acordul privind practicile descrise in aceasta sectiune.

 

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Mainem Izbrand Services SRL (firma care detine si administreaza site-ul MyNameIsBrand.ro) are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizezi.

 

MyNameIsBrand.ro isi asuma raspunderea asupra garantarii inviolabilitatii informatiilor referitoare la datele personale oferite de utilizatori.

 

In conformitate cu Legea 677/2001,  Mainem Izbrand Services SRL este inregistrata ca Operator de date cu caracter personal la registratura generala a Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 19234.

 

In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si pentru libera circulatie a acestor date, datele si informatiile personale transferate la inregistrarea pe site-ul MyNameIsBrand.ro pot fi utilizate in vederea transmiterii corespondentei personalizate si in vederea efectuarii de studii de piata si transmiterii de materiale publicitare specifice operatiunilor de marketing direct.

 

MyNameIsBrand.ro utilizeaza metode si tehnologii de securitate, inclusiv metode de control si audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare. Colectarea datelor cu caracter personal se face utilizand o conexiune SSL criptata. Serverul pe care este gazduit site-ul este protejat de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalat intr-o incinta adecvata din punct de vedere tehnic si din punct de vedere al securitatii. Depunem toate eforturile necesare si justificate comercial pentru a-ti proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci cand este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software este periodic analizata din punct de vedere al securitatii.

 

In conformitate cu prevederile Legii 677/2001 dispui de urmatoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a te adresa justitiei. Ai dreptul de a te opune prelucrarii datelor personale care te privesc si poti sa soliciti stergerea acestor date. Pentru exercitarea acestor drepturi te poti adresa cu o cerere pe e-mail la adresa: contact@MyNameIsBrand.ro.

 

Politica de confidentialitate se refera la actiunile intreprinse de MyNameIsBrand.ro privind datele inregistrate de tine cand vizitezi sau folosesti site-ul MyNameIsBrand.ro. Aceasta politica nu se aplica la site-urilor terte de la care preluam continut, site-uri pe care noi nu le controlam sau administram.

 

Ce informatii personale colecteaza MyNameIsBrand.ro?

 

Scopul principal de colectare a datelor tale personale este de a-ti oferi o experienta cat mai buna de utilizare a site-ului, personalizata conform preferintelor tale. MyNameIsBrand.ro poate sa colecteze informatii de identificare personala in timpul procesului de inregistrare, inclusive nume, adresa de e-mail si preferinte.

 

Informatiile mele sunt in siguranta?

 

Informatiile pe care le-ai inregistrat in contul tau de pe MyNameIsBrand.ro sunt protejate de o parola. Daca ne vei vizita de pe un alt calculator decat cel personal, te rugam sa dai Logout pentru a te proteja impotriva accesului neautorizat la parola ta.

 

Toate informatiile de inregistrare stocate sunt confidentiale si nu vor fi transmise catre terti. MyNameIsBrand.ro poate folosi aceste informatii sau rezultatele lor agregate in scopuri statistice, pentru cercetare si marketing.

 

In cazul in care site-ul MyNameIsBrand.ro fuzioneaza sau este achizitionat (total sau partial) de un alt administrator, baza de date este transferata noului operator.

 

Informatiile postate in campurile publice ale MyNameIsBrand.ro, cum ar fi comentarii, impresii, poze, liste de discutii, pot fi copiate si stocate de catre terti asupra carora MyNameIsBrand.ro nu are niciun control. Site-ul MyNameIsBrand.ro nu poate fi tras la raspundere pentru faptul ca terte parti utilizeaza informatii pe care le-ati postat in campurile publice ale acestuia.

 

Informatiile stocate automat de computerul tau (Cookies)

 

In momentul accesarii unuia dintre site-urile prezentate de catre MyNameIsBrand.ro, acesta poate stoca un volum de informatie in computerul tau. Aceasta informatie este in forma de "cookie" sau un fisier de date similar cu acesta si reprezinta o facilitate cu ajutorul careia noi iti oferim o navigare mai usoara pe site-urile terte. Cookies sunt identificatori alfanumerici, fisiere de dimensiuni reduse pe care browserul le plaseaza pe hard-disk-ul utilizatorului. Aceste cookies sunt folosite pentru a memora numele utilizatorilor, parolele si preferintele, pentru a monitoriza parcursuri pe site si pentru a personaliza paginile in functie de vizitator. In structura fiecarui browser pentru Internet exista optiunea de a sterge cookies de pe hard-drive, de a bloca primirea de cookies sau de a primi un mesaj in momentul in care un cookie este stocat in calculatorul tau. Este la latitudinea ta sa-ti alegi politica fata de cookies.

 

Noi iti recomandam sa lasi activa stocarea de cookies pentru a beneficia de toate avantajele oferite de MyNameIsBrand.ro.

 

Link-uri catre alte site-uri

 

MyNameIsBrand.ro foloseste link-uri terte pentru a va ghida spre oferte, servicii si editoriale. Noi nu ne asumam responsabilitatea pentru niciun continut care apare pe aceste site-uri si te rugam sa consulti politicile lor individuale de confidentialitate.

 

Cum ma pot dezabona?

 

Este simplu, tot ce trebuie este sa ne trimiti un mail pe adresa de contact@mynameisbrand.ro cu subiectul "Cerere pentru dezabonare".

 

Poti vizita site-ul nostru ca utilizator anonim, dar nu vei putea primi newslettere zilnice cu ofertele noastre.

 

Pentru stergerea contului de utilizator, a preferintelor si a datelor tale din baza de date a MyNameIsBrand.ro, te rugam sa ne trimiti un e-mail pe adresa contact@MyNameIsBrand.ro.

 

Modificari ale politicii de confidentialitate

 

Ne rezervam dreptul de a modifica politica de confidentialitate cu sau fara notificari prealabile. Poti vizita periodic aceasta pagina pentru a fi la curent cu varianta actualizata a termenilor si conditiilor.

 

 


Scroll To Top