Cum se initiaza o comanda pe MyNameIsBrand.ro?

In fiecare zi poti accesa site-ul mynameisbrand.ro pentru a vizualiza produsele dorite. Dupa ce ai terminat cumparaturile si ai finalizat comanda, vei fi avea de mentionat tipul de plata pe care il doresti sa il efectuezi, plata prin card bancar, prin intermediul partenerului nostru Mobilpay, sau la livrare. Dupa selectionarea tipului de plata, vei primi un email recapitulativ in care iti vom reaminti detaliile comenzii tale precum si produsele comandate.

Cum aflu despre stadiul comenzii mele?

Accesand "Contul tau", sectiunea "Comenzile mele".

Pot sa imi anulez comanda?

Pentru a anula o comanda si a primi banii inapoi este suficient sa ne contactezi la adresa de mail contact@mynameisbrand.ro sau la numarul de telefon 0372777888. Cererea anularii unei comenzi se poate face in termeni legali intr-o perioada de maxim 10 zile dupa primirea coletului. Nu exista posibilitatea de a se efectua schimburi de produse. Pentru mai multe detalii te rugam sa accesezi sectiunea 'Conditii generale de vanzare'.

Ce fac daca primesc un produs care nu corespunde comenzii mele sau pe care nu l-am comandat?

Avand in vedere sistemul de vanzari al MyNameIsBrand.ro, schimbul produselor comandate nu este posibil. Daca ai primit un produs care nu este in acord cu exigentele tale atunci te rugam sa ne contactezi pe adresa contact@mynameisbrand.ro sau la numarul de telefon 0372777888.

Cum pot plati?

La MyNameIsBrand poti sa alegi sa platesti la livrarea coletului sau prin intermediul cardului tau bancar  Visa sau Master Card sau Maestro, prin intermediul Mobilpay.

Plata este securizata pe MyNameIsBrand.ro?

Platile pe MyNameIsBrand.ro se realizeaza prin intermediul serviciului de plata prin card bancar oferit de Mobilpay in conditii de maxima securitate.

Comanda neonorata / pierduta

Daca MyNameIsBrand.ro nu a putut livra comanda ta, atunci suma platita de tine va fi rambursata.

Cum se deruleaza livrarea?

Dupa ce ai facut o comanda pe MyNameIsBrand.ro, echipa noastra o sa pregateasca coletul pentru a-l expedia cat mai rapid posibil la adressa mentionata de tine. Poti sa iti urmaresti in orice moment statusul comenzii tale accesand Contul meu, sectiunea Comenzile mele.

Se poate livra in strainatate?

MyNameIsBrand.ro livreaza doar in Romania in acest moment.

Informatiile mele personale sunt confidentiale?

Toate informatiile tale pe care le comunici pe MyNameIsBrand.ro sunt confidentiale si nu vor fi utilizate decat pentru a-ti oferi serviciile noastre in cele mai bune conditii.


Scroll To Top