Termeni si conditii

 

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Magazinul online www.MyNameIsBrand.ro este operat de Societatea comerciala MAINEM IZBRAND SERVICES  SRL, Nr. Reg Com. J40/198/11.01.2011, CIF:  RO 27888237, Capital social: 43.000 RON, Bl. Elisabeta, nr.28, corp A, etaj 2, birou 22, sector 5, Cont nr. RO12BRDE410SV02026874100, Banca: BRD GSG Agentia Piata Romana, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 19234. 

 

Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

 

Imaginile produselor din magazin sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi cateodata fata de produsul ce-l prezinta, in functie de furnizorii cu care lucram. 

Serviciul nostru include comunicari cu caracter administrativ si comercial care va vor fi trimise in momentul in care decizi sa te inregistrezi ca utilizator.

Esti de acord si accepti ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau putem arhiva din continutul sitelui, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nicio forma tipul de informatie pe care il vei gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea ta daca vizitezi sau nu aceste site-uri sau daca iei sau nu in considerare informatia gasita acolo.

 

Obligatiile tale de inregistrare

 

In utilizarea serviciului, tu esti de acord sa furnizezi informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre tine, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator.

In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre tine, ne rezervam dreptul sa iti blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nicio notificare prealabila.

Inregistrarea pe www.MyNameIsBrand.ro implica acordul de a primi e-mailuri informative privitoare la campaniile desfasurate pe site.

 

Comanda de la MyNameIsBrand.ro

 

Poti plasa o comanda pe MyNameIsBrand.ro doar online. Dupa comanda, vei primi un e-mail de confirmare in care vei avea detaliat produsele comandate si datele aferente comenzii. Daca observi o eroare in comanda ta va trebui sa ne contactezi imediat. Daca aceasta nu se intampla, intelegem ca accepti detaliile comenzii (preturi, produse, date de livrare sau facturare, samd) asa cum sunt ele scrise in e-mailul de confirmare. 

 

Acceptarea unei comenzi din partea noastra are loc in momentul in care printr-un e-mail esti anuntat ca firma de curierat a preluat coletul.

 

Refuzarea unei comenzi

 

La refuzarea unei comenzi vei fi instiintat prin email de motivul refuzului. 

Vom putea refuza o comanda daca:

- nu avem pe stoc produsul comandat 

- plata ta nu a fost finalizata

- s-a inregistrat o eroare legata de pretul sau descrierea produsului

- nu esti eligibil pentru a face o comanda (ai sub varsta legala, samd...)

 

Conditii de returnare

 

Ne dorim sa fii pe deplin multumit atunci cand cumperi de pe site-ul MyNameIsBrand.ro!  Daca produsele comandate nu se ridica la nivelul exigentelor tale, le poti returna, iar noi iti vom inapoia contravaloarea comenzii tale.  

Legislatia romana prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Nu se pot returna produsele de lenjerie intima (incluzand costumele de baie) sau produsele perisabile (cosmetice, parfumuri, produse alimentare etc). Clientii MyNameIsBrand.ro pot returna produsele cumparate, in termen de 14 zile calendaristice de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.  

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. MyNameIsBrand.ro va inapoia contravaloarea produselor returnate in cel mult 14 zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului.  Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Pentru a returna unul sau mai multe produse comandate, autentifica-te si acceseaza linkulwww.mynameisbrand.ro/pages/contact. Completand acea pagina, ne notifici in termeni legali de dorinta ta de retur si ne oferi informatii despre cum iti putem inapoia contravaloarea produselor comandate. Vom fi capabili sa iti onoram returul doar in conditiile in care vei completa formularul de retur din Rubrica 'Contact' si il vei trimite completat corect cu datele solicitate in acesta, pe e-mail la contact@mynameisbrand.ro si impreuna cu produsul sau produsele returnate.

Magazinul online respecta garantia legala privind conformitatea produselor. "Clienti" sau "consumatori" sunt DOAR PERSOANELE FIZICE. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice. Daca doresti detalii suplimentare te rugam sa ne contactezi.

 

Securitatea Datelor Personale

 

Datele tale personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a-ti trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice samd.

Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

In atentia posesorilor/utilizatorilor de carduri bancare: procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele bancii emitente. MyNameIsBrand nu solicita si nu stocheaza in nici un fel detalii referitoare la cardul tau. 

 

Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru

 

Prin inregistrarea ca membru va trebui sa iti alegi un nume de utilizator si o parola. Esti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele tau de utilizator fiind integral in responsabilitatea ta.

Esti de acord sa ne instiintezi imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele tau de utilizator.

Esti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica, continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provine. In aceste conditii nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la, informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.

 

Inregistrarea ca membru implica acceptarea abonarii la newslettere si notificari periodice trimise de catre MyNameIsBrand.ro

 

Publicitate si legaturi cu alte site-uri

 

Esti de acord cu urmatoarele : operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nicio forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, participari la concursuri, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie/legatura/tranzactie/colaborare/samd, care pot aparea intre tine si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru. 

Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

 

Copyright

 

Intregul continut al site-ului - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date - este proprietatea Mainem Izbrand Services SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei Mainem Izbrand Services SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. 

Ca utilizator esti pe deplin acord cu cele de mai sus. Pentru orice nelamuriri privind drepturile de autor, va rugam sa ne contactati pe email: dpi@mynameisbrand.ro.

In conformitate cu Legea 677/2001,  Mainem Izbrand Services SRL este inregistrata ca Operator de date cu caracter personal la registratura generala a Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 19234.

Noi respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clientilor catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin.
Nu încurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastrã de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

 

Promotii si concursuri

 

Noi ne stabilim singuri regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.

Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor din campanii si putem intrerupe sau anula in orice moment o campanie fara nicio notificare prealabila.

Compania Mainem Izbrand Services SRL nu este responsabila de erorile de masurare, indicare, afisare, samd, ale produselor comercializate sau de prejudiciile financiare produse de aceste erori. 

 

Limitare de responsabilitate

 

Produsele sau serviciile mentionate in articolele publicate sunt marci inregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva.

Nu vom fi responsabili fata de nicio persoana sau companie care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site.

De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site sau de orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi.

Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. 

Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila in scris a autorilor lor.

 

Dispute si Conflicte

 

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

 

ACCEPTI SI INTELEGI IN MOD EXPRES CA:

NU OFERIM NICIUN FEL DE GARANTIE, DIRECTA SAU INDIRECTA CA: 

SERVICIUL VA FI POTRIVIT CERINTELOR TALE; 

SERVICIUL VA FI NEINTRERUPT, SIGUR SI FARA ERORI DE ORICE FEL; 

CALITATEA INFORMATIILOR, DATELOR, IMAGINILOR, PRODUSELOR OBTINUTE CONTRA COST SAU GRATIS PRIN INTERMEDIUL SERVICIULUI VA CORESPUNDE CERINTELOR SI ASTEPTARILOR TALE; 

SERVICIUL POATE FI INTRERUPT DE CATRE PROPRIETARI SAU ADMINISTRATORI IN ORICE MOMENT FARA NICIO NOTIFICARE PREALABILA SI FARA NICIUN FEL DE PRETENTIE DE ORICE FEL DIN PARTEA TA; 

PRIN INTERMEDIUL SERVICIULUI NU SE OFERA NICIUN FEL DE GARANTIE SAU CERTITUDINE ALTELE DECAT CELE IN MOD EXPRES SPECIFICATE IN ACESTI TERMENI DE OFERIRE A SERVICIULUI; 

ESTI DIRECT SI DEPLIN RESPONSABIL PENTRU ORICE ACTIVITATE SI/SAU CONTINUTUL ORICAREI DATE, INFORMATII, IMAGINI, TEXT, INREGISTRARI AUDIO SAU VIDEO SAU A ORICAREI ALTE CONTRIBUTII PE CARE O FACI SI/SAU O FACI DISPONIBILA SI/SAU O TRANSMITI IN CONDITIILE PREZENTILOR TERMENI AI SERVICIULUI; 

FORTA MAJORA EXONEREAZA DE RASPUNDERE PARTEA CARE O INVOCA IN CONDITIILE LEGII; 

NU SUNTEM RESPONSABILI SI NU PUTEM FI TINUTI RESPONSABILI IN NICIUN FEL, DIRECT SAU INDIRECT, PENTRU ORICE PAGUBA SI/SAU PROBLEMA DIRECTA SAU INDIRECTA, DE ORICE NATURA, CA URMARE A FOLOSIRII SERVICIULUI.

Mynameisbrand.ro a aderat la Standardele TRUSTED.ro, care pot fi gasite la aceasta pagina http://www.trusted.ro/desprenoi/standardele-trusted-ro/  

 


Scroll To Top