Despre MyNameIsBrand

MyNameIsBrand.ro este locul unde cele mai chic boutique-uri sunt deschise pentru tine 24 de ore din 24.

Misiunea noastra este aceea de a incheia parteneriate cu cele mai atragatoare branduri ale momentului si de a-ti oferi experiente de shopping unice. Iti propunem selectii inspirate de articole pentru ca tu sa iti construiesti cu placere alaturi de noi stilul de viata la care visezi. 

Credem ca stilul este natural in fiecare dintre noi si ca este un exercitiu relaxant si amuzant sa ni-l descoperim zi de zi, luna de luna, sezon de sezon.

Am ales sa lucram cu parteneri puternici si fiabili, pe care ne bazam pentru a-ti oferi cele mai atragatoare oportunitati de shopping, cu discounturi de pana la 70%.

Valorile noastre sunt loialitatea si respectul fata de membrii comunitatii noastre, partenerii nostri si brandurile cu care colaboram in fiecare campanie.

Echipa MyNameIsBrand.ro este alcatuita din oameni cu un stil de viata cosmopolit, care iubesc procesul de descoperire pe care il implica shopping-ul inteligent, la fel ca si clientii nostri.

Suntem foarte exigenti in alcatuirea selectiei noastre de produse si foarte implicati in calitatea experientei tale pe site-ul nostru. Dar stim ca toate cuvintele din lume nu pot egala senzatia traita, asa ca te invitam chiar acum sa te convingi cat de cool este sa faci shopping pe MyNameIsBrand.ro!

Mainem Izbrand Services SRL

C.I.F.: 27888237

Nr. Reg.Com.: J40/198/2011

Judet: Bucuresti

Cont: RO12BRDE410SV02026874100

Banca: BRD SG Agentia Piata Romana

Capital Social: 4300

 


Scroll To Top