Modalitati de plata pe site

Pentru a achita contravaloarea produselor achizitionate pe site, MyNameIsBrand iti pune la dispozitie serviciul de plata online in conditii de maxima siguranta. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA si MASTERCARD.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele bancii emitente a cardului. MyNameIsBrand nu solicita si nu stocheaza in niciun fel detalii referitoare la cardul tau.

Plata online cu Mobilpay

Solutia de plata Mobilpay este certificata 3D Secure de catre VISA si MasterCard. Autentificarea platilor folosind programele Verified by Visa si MasterCard SecureCode (programele "Verified by Visa" respectiv "MasterCard Secure Code"), mentine acelasi nivel de securitate in mediul virtual al comertului electronic ca si in mediul fizic in care exista legatura directa intre comerciant si detinatorul de card.

Protocolul 3D Secure
 (pentru detinatorii de carduri care au activat aceasta optiune direct cu bancile emitente):

VISA si MasterCard au dezvoltat in colaborare un sistem ce presupune inregistrarea fiecarui detinator de card prin atribuirea unui cod (sau parola) de autorizare a fiecarei tranzactii online. Acest cod va fi cerut cumparatorului online de catre sistemele Verified By VISA sau MasterCard SecureCode in momentul in care plaseaza o comanda.

Beneficiile acestui sistem sunt urmatoarele:

1. Securitate marita pentru tranzactiile online

2. Asigurarea ca doar posesorul cardului poate tranzactiona online


3. Cardul inrolat in 3D Secure va fi recunoscut automat in toate magazinele inrolate in sistemul 3D Secure.

4. Reducerea riscului de frauda atat pentru comercianti cat si pentru posesorii de carduri inrolate.

5. Cresterea calitativa a serviciilor oferite


6. Reducerea tranzactiilor disputate si a costurilor aferente.

7. Datele despre card sunt introduse direct in sistemele bancii.

8. In cazul cardurilor emise sub sigla altor organizatii, stocarea acestor informatii se face criptat, folosindu-se algoritmi proprii de criptare, pe medii care sunt fizic separate de mediile cu acces on-line.

9. Stocarea se face doar pe durata maxima in care un refuz la plata poate fi initiat de catre client.

 

Plata online in rate prin Card Avantaj: 

Incepand cu 15/03/2013, MyNameIsBrand in colaborare cu Credit Europe Bank iti pun la dispozitie si sistemul de plata in rate prin Card Avantaj. Astfel, te poti bucura de avantajele cumparaturilor cu plata in 1, 2, 3, 4, 5 respectiv 6 rate egale, fara dobanda.Pentru a plati online cu cardul in rate, selecteaza optiunea "Credit Europe Bank" din procesul de comanda si numarul de rate dorit: 1, 2 , 3, 4, 5 sau 6 rate**. Vei fi apoi redirectionat catre platforma de plata unde ti se vor solicita datele cardului si ti se va reconfirma numarul de rate selectat anterior. Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank, prin intermediul platformei proprii. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure, preluarea datelor facandu-se in mod exclusiv pe serverele Credit Europe Bank. Prin aceasta iti garantam, asadar, ca MyNameIsBrand nu solicita si nu stocheaza in niciun fel detalii referitoare la cardul tau.

 

**MyNameIsBrand este absolvit de orice responsabilitate cu privire la modalitatea aleasa ulterior de cumparator pentru rambursarea sumei catre Credit Europe Bank, procesul de recuperare a debitelor neimplicand in niciun fel site-ul nostru.

 

Plata in numerar la livrare:

Plata cu numerar se face in lei, integral la livrare, catre reprezentantul firmei de curierat care a efectuat aceasta livrare. Suma totala de achitat la ridicarea coletului este cea din momentul confirmarii comenzii pe site.

Daca ai neclaritati te rugam sa ne contactezi utilizand formularul de contact, prin email la contact@mynameisbrand.ro sau la numarul de telefon 0372 777 888.

 

 


Scroll To Top